Errors on page

Green herbal mash spand

Urtefarm Green Herbal Mash, 3 kg.

98.00 DKK / 3 kg.Produktinformation

Green Herbal Mash er en kornfri mash, der er sammensat med tanke på hestens naturlige næringskilder fra let fordøjelige fibre fra soja, lucerne, enghø og roesnitter samt naturlige, organisk bundne mineraler, vitaminer, sekundære plantestoffer og urter. Urterne er nøje udvalgt, både for at give en optimal smagsoplevelse, men især på baggrund af deres positive effekt på fordøjelsen.
Green Herbal Mash er suppleret med tørret æble og gulerod, der indeholder pektin, der understøtter tarmfloraen og samtidig bidrager med god smag.
Der er desuden tilsat honning, naturligt E-vitamin, hyben samt LevucellR SC gærkultur, der stimulerer væksten af gavnlige bakteri er i hestens stortarm.
Green Herbal Mash har et højt indhold af chiafrø og hørfrø, der har gavnlig indflydelse på fordøjelsessystemet, og tilfører desuden essentielle fedtsyrer samt aminosyrer, der tilfører hesten skånsom energi.
Den særlige sammensætning giver en bred anvendelighed, og sikrer et løft i fodringen af alle typer af heste.

Brugsansvisning:
Påfyld vand (maksimalt 35 grader), lad trække i 15 min og mashen er herefter klar til udfodring.
Anvendes koldt vand forlænges opblandingstiden.

Ingredienser:
Sojaskaller, Tørrede roesnitter, Lucernegrønpiller, Chiafrø, Kamille, Mynte, Koldpresset rapsolie, Varmebehandlede hørfrø, Enghø, Monocalciumfosfat, Tang, Citronmelisse, Morgenfrue, Gulerod, Biotin, Æble, Calciumcarbonat, Natriumchlorid, Hybenskaller, LevucellR SC (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077) gærkultur, Naturligt E-vitamin, Honning, Hvidløg, Timian, Oregano, Brændenælde, Fennikel, Anis, Marietidselfrø

Stivelse < 5 %
Sukker < 5 %

Analytiske bestanddele: Råprotein 12 %, træstof 25 %, råaske 8,5 % og råfedt 6,5 %.

Tilsætningsstoffer pr/kg:
Biotin 5000 mg
Vitamin E 1250 mg

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI regler, men vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.