Errors on page

Magnesium daase

Urtefarm Magnesium, 1 kg.

189.00 DKK / 1 kg.Produktinformation

Magnesium er et makromineral og indgår i mere end 300 processer i hestens krop. Det har stor betydning for opbygning af knoglevæv, samt afslapning af muskelvæv og tilstrækkeligt magnesium i foderplanen er essentiel for alle hestetyper. Hvis hesten spænder meget op, har myoser, nemt bliver kold eller har svært ved at slappe af efter træning, så kan det være et tegn på magnesiummangel. Tildeling af magnesium kan også have positiv effekt på insulinfølsomhed, samt mindskning af fedtaflejringer på halsen og bagpartiet. Magnesium er antagonist til kalcium. Derfor er det ikke kun den egentlige mængde af magnesium i foderet der er relevant, men også forholdet mellem magnesium og kalcium. Får hesten et foder med højt indhold af kalcium, og udviser et eller flere af de ovenstående symptomer, så er det en stærk indikator på at hesten mangler magnesium.
Anvendes til heste med muskelspændinger, heste der spænder op, har fedtaflejringer på hals eller bagpart eller som på anden vis har tegn på magnesiummangel.

Vi anbefaler at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel.

Tilskudsfoder til heste

Ingredienser:
Magnesiumsphosfat Analytiske bestanddele: 24,00 % Magnesium, 13,50 % Fosfor, 1,00 % Calcium, 4,50 % Aske

Anbefalet daglig dosis:
2 gram pr. 100 kg hest.

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI regler, men vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.