Errors on page

Pelleterede loppefroeskaller med urter

Urtefarm pelleteret Loppefrøskaller med Urter, 3 kg.

409.00 DKK / 3 kg.Produktinformation

Loppefrøskaller anvendes hvis hesten går på jordfold eller nedbidt græsfold, hvor der er risiko for at den optager sand og jord. Urtefarms loppefrøskaller kan både benyttes forebyggende og som en del af behandlingen mod sand ophobning. Pilleformen gør det nemmere for hesten at indtage loppefrøskallerne, da slimen først dannes i mave/tarmsystemet, og hesten opfatter det som almindeligt foder med en god smag og spiser derfor med god ædelyst. Udover loppefrøskaller, er der tilsat varmebehandlet hørfrø, Levucell SC gærkultur og urter, som udover at tilføre hesten essentielle fedtsyrer (omega 3), også har en fordøjelsesfremmende effekt. Levucell SC er en unik og på verdensplan testet gærkultur, som har vist fantastiske resultater på hestes stortarmsfunktion.

Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel.

Tilskudsfoder til heste.

Ingredienser:
Loppefrøskaller (Plantago Psyllium), Varmebehandlede hørfrø, Tørrede æbler, Kamille Pebermynte, LevucellSC (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077) gærkultur.

Analytiske bestanddele:
Tørstof 88,5 %, Træstof 30,5 %, Råaske 6,2 %, Råprotein 9,0 %

Anbefalet daglig dosis:
Ved konstateret sandophobning i tarmen, sammen med eller efter dyrlægebehandling, blandes der 20 gram Urtefarm loppefrøskaller pr. 100 kg hest i hestens daglige foder i ca. 30 dage.
Går hesten på jordfold eller nedbidt græsfold, hvor der er risiko for sandindtag, tildeles hesten 10 gram Urtefarm loppefrøskaller dagligt pr. 100 kg hest.

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI regler, men vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.