Gullstein Islandsk tang

Reference:

Findes i størrelser: 1,5 - 6 kg

Vælg ved bestilling

279,00 kr

Yderligere information

Den primære fordel ved tang som fodertilskud er sammensætningen af næringsværdien i tangen. Den indeholder alle mineraler og sporstoffer, der er opløselige i havet og afgørende for levende væsener. Tang indeholder også andre vigtige komponenter såsom vitaminer, aminosyrer, protein og andre bioaktive stoffer, blandt andet kobolt, som er meget vigtig for kroppens egen evne til at danne livsnødvendige B-vitaminer. Det unikke ved tangen er nemlig, at dens indhold af så mange forskellige vitaminer, mineraler og sporstoffer gør, at kroppen kan udnytte dem alle! Vi kan jo godt spise en pille for at få ekstra B-vitamin, men hvis vi ikke har tilstrækkelig med kobolt i kroppen samtidig med, så kan vi ikke optage B-vitaminen og så nytter det ikke at spise pillen…Sådan forholder det sig også med så meget andet tilskudsfoder, vi giver – hvis betingelserne for udnyttelsen af alle de gode stoffer ikke er til stede, så ryger produktet lige igennem og virkningen udebliver.

Tangen skaber netop den nødvendige basis for udnyttelsen af alle de gode stoffer i produktet, fordi de forskellige stoffer helt naturligt ”hjælper”hinanden. Derfor er tang så godt til at skabe den rette balance, så hesten kan udnytte alle de vitaminer, mineraler og sporstoffer der er i dens foder (kvalitets stråfoder). Heste kan selv omdanne dens foder til de vitaminer og mineraler den har behov for hvis den har de rette betingelser.
Dosis:
Heste 5 g tang pr. 100 kg. hest.
​Store hunde skal have 1 tsk.

Små hunde ½ tsk.

Katte ¼ tsk.

Islandsk tange er et rent naturprodukt uden nogen former for tilsætningsstoffer og har derfor (lifræna stempel) som betyder økologisk på islandsk