Skaga Omega 3 fiskeolie, hest

Reference:

Producenter:

Findes i størrelser: 5 Ltr. 

489,00 kr

Yderligere information

Skaga Omega 3 Fiskeolie er et naturligt fodermiddel, der anvendes som kosttilskud til din hest. Skaga Fiskeolie har et højt indhold af Omega 3 (EPA + DHA) til dækning af hestens behov for essentielle flerumættede fedtsyrer til vedligeholdelse af led, kredsløb, immunforsvar, stofskifte og appetit. Gør godt mod tør hud og giver en sund og blank pels. Tilsat antioxidant: E-vitamin.

Verdens reneste fiskeolie med Omega 3
Skaga Omega 3 fiskeolie er fremstillet af 100% fisk (vilde fisk), fanget i dansk farvand og hele vejen op til de nordligste fiskepladser i Atlanterhavet.

Skaga Omega 3 er fremstillet på verdens mest avancerede procesanlæg. Der findes kun to af disse anlæg i hele verden - det ene opstillet et sted i USA, det andet hos FF Skagen på Skagen Havn, hvor en hygiejnisk og kontrolleret produktion giver et rent, friskt produkt med et særdeles lavt indhold af frie fedtsyrer. Skaga Omega 3 er fuldstændigt renset for tungetaller, giftstoffer og urenheder.

Skaga Omega 3 Fiskeolie bør anvendes dagligt. Tilsættes hestens foder. Anbefalet daglig dosis afhængig af hestens vægt: 120 ml for stor hest 500 kg, 60 ml for pony. Må ikke anvendes til human ernæring.